jongeren (16 tot 25 jaar)

Welkom!

Je bent geïnteresseerd in een opleiding aan Muzarto, academie voor muziek, woord en dans?
Wij heten je van harte welkom!

Muzarto is een academie met ruim 800 leerlingen en biedt de domeinen muziek, woord en dans aan.

Als je graag toneel speelt of gedichten voordraagt, als je je wil voorbereiden op een sollicitatiegesprek, als je graag een muziekinstrument leert spelen, als je graag klassiek ballet wil dansen, … dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Er staan een veertigtal leerkrachten voor je klaar om je mee te nemen naar de wondere wereld van muziek, taal en dans.

Een eerste vereiste om als leerling zoveel mogelijk uit de lessen te halen is gemotiveerd zijn. Maar zoals met de meeste dingen is het volgen van lessen niet voldoende om de aangeleerde technieken onder de knie te krijgen.
Regelmatige oefening thuis is nodig.

Het volgen van een opleiding aan Muzarto is voor kinderen en jongeren een boeiende aanvulling op het leerplichtonderwijs. Voor volwassenen kadert het in een leerrijke vrijetijdsbesteding.

Het is voor velen eveneens de aanzet om verschillende jaren, ook buiten de muren van de academie, actief bezig te blijven met en veel genot te halen uit taal en muziek. Verschillende leerlingen van onze school zijn of worden op termijn lid van een toneelvereniging, een harmonie, een koor, … en onderhouden op die manier ook heel wat sociale contacten.

Laat je niet afschrikken door de vraag “Ga ik dat wel kunnen?”. Binnen onze structuur zijn mogelijkheden weggelegd voor de virtuoos, maar evenzeer voor diegene met evenveel enthousiasme en inzet maar misschien net iets minder talent. Het gegeven dat de leerlingen plezier en genot beleven aan wat ze bij ons leren, vinden wij zeer belangrijk.

Als je na het surfen op deze website toch nog vragen hebt dan kan je steeds bij ons terecht tijdens de openingsuren van de secretariaten.

Sabine Vermeersch, directeur

 

Ga 1 pagina terug